Fourdomus Whatsapp +32492421841

PopArt Large Lady Collection

*** Opgelet! De prijs van dit artikel is enkel geldig indien u het komt afhalen in ons magazijn in Tongeren. Afhalen kan steeds na afspraak. U kunt uw bestelling online doorgeven via het winkelkarretje en kiezen voor "afhaling in de winkel". Door bij ons af te halen koopt u steeds aan de voordeligste prijs !  Wilt u dit beeld toch aan huis geleverd hebben, dan kunnen we een persoonlijke levering doen. Neem dan wel contact op voor een offerte van de transportkosten op maat !

Dit is een groot XL kunstbeeld ( abstracte vorm PopArt ) van een giraf. Ideaal voor binnen en voor buiten (thuis of in uw zaak). Vermits deze beelden manueel worden bewerkt in het atelier verschillen de vorm en de kleuren van de "drip art" met deze voorgesteld op de foto! Uw beeld is dus een uniek exemplaar met een eigen kleurencombinatie. De basis grondkleur van dit kunstbeeld is wel steeds zwart.

Zoekt u een andere kleur of afwerking van deze XL giraf?

Bent u op zoek naar een andere afwerking van de XL giraf ( Mondriaan, puzzel, roze met goud, geel, wit met goud, splash, ...) Neem dan even contact met ons op! We hebben een zeer groot aanbod ( nog niet alles staat online ) en kunnen andere afwerkingen en kleuren probleemloos snel leveren.

Technische informatie over dit beeld : 

  • Totale hoogte van het beeld (+/-): 110 cm ; 
  • Basis: 22 cm x 38 cm ;
  • Materiaal: Polyester met Acrylverf ;
  • Indien u dit beeld buiten wilt gebruiken, dan adviseren we steeds jaarlijks één tot twee lagen spuitvernis aan te brengen ; 

Heeft u een Nederlands BTW nummer, dan kunt u aan weerlegde BTW aankopen.

Bent u een zakelijke klant en bent u in bezit van een Nederlands BTW nummer, stuur dan, voordat u een bestelling plaatst, uw bedrijfsgegevens (inclusief uw BTW nummer) per email naar ons door. Wij zullen dan uw bestelling manueel verwerken aan (0%) weerlegde BTW, en dit na controle van uw BTW nummer. U ontvangt dan een factuur per email. Uw bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van de betaling. Opgelet, bestellingen die reeds via de website verwerkt zijn kunnen niet met terugwerkende kracht aan 0% BTW berekend worden. 

Voor bijkomende vragen:

email: info@fourdomus.nl
tel: +32492421841

Beeld Giraf Groot XL 110 cm ( Prijs Afhaling ) Zwart met Kleurrijke Drip Art Popart

  • Merk: FourDomus Art
  • Productcode: PA-GXL002*
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 650,00€

  • Excl. BTW: 537,19€

Tags: beeld giraf groot, beeld giraf XL, beeld giraf 110 cm, beeld giraf drip art, beeld giraf druip, kunstbeelden, popart